Solnapartiet vinner allt mer uppmärksamhet

Idag stod vi för andra gången vid Huvudsta C och T-banenedgången. Fler än vanligt stannade för att prata med oss och många meddelade glatt att de redan fått flygbladet förra veckan och gillade det de läste om oss! En hel del hade redan bestämt sig för att rösta orange !

I våra samtal idag framkom just förbittringen över Tallbacka-beslutet, dvs att riva denna fina skola och bygga ny i Krysshammarkorset. Men även förtätningen kom upp, samt den mycket dåliga cykelbanelösningen utanför Huvudsta Centrum. I backen ned mot fältet kommer varje morgon och kväll en strid ström av cyklister i MYCKET hög fart. Detta samtidigt som många stressade resenärer är på väg till tunnelbanenedgången och skall korsa nämnd väg. Även många barn och äldre rör sig där och incidenter är ständigt nära.
Vi passade på att ta en video-snutt för att åskådliggöra situationen. Nästan mer påkallat med farthinder här än på många av bilvägarna i Solna.